Geboortekaartjes

 

Wanneer er een nieuw klein gezinslid op de wereld komt, zorgen wij voor de juiste introductie met een origineel geboortekaartje. Dit kan met een geboortekaartje op maat gemaakt of een kaart uit de collectie - Oh! Baby.

In beide gevallen pakken we uit met om de nieuwe ster in de familie aan te kondigen. Ook denken wij graag mee aan papierwerk wat je verder door kunt voeren om de geboorte te vieren. Denk aan uitnodigingen voor het kraamfeest, een geboorteposter of doopsuiker verpakkingen. Voer de gehele stijl door in elk detail.

 
 
geboortekaartje - op maat gemaakt

geboortekaartje - op maat gemaakt

Een geboortekaartje op maat gemaakt geeft jullie als aanstaande ouders de mogelijkheid helemaal los te gaan. Samen beginnen we van "scratch" en ontwerpen een kaart die uniek is en alleen het verhaal verteld van jullie kleintje.

Oh! Baby - geboortekaartje uit de collectie

Oh! Baby - geboortekaartje uit de collectie

De geboortekaartjes uit de Oh! Baby collectie zijn uit te breiden tot complete setjes. Zodat al het papierwerk - van geboortekaartje, kraamfeest uitnodiging en doopsuikers - mooi bij elkaar past en jullie wonder meteen zijn of haar stempel weet te drukken.

maatwerk

De eerste stapjes, de eerste woordjes, al deze eerste momentjes zijn speciaal. Dus ook de eerste kennismaking verdient een speciaal moment. Daar werken wij graag aan mee, door een op maat gemaakt geboortekaartje samen te stellen, geheel naar jullie wensen.

Bekijk hieronder wat wij eerder maakten in samenwerking met de ouders.Oh! Baby

 

 

Oh! Baby is de vaste collectie van Oh So Pretty Party. Deze geboortekaartjes kun je makkelijk uitbreiden tot een complete stationery set om jullie kleine wonder mee aan te kondigen. Van geboortekaartje, de uitnodigingen voor het kraamfeest tot aan de verpakkingen van de doopsuiker, alles gepresenteerd als een mooi pakketje. De gegevens en kleuren passen wij naar wens aan. Je hoeft enkel de kaartjes nog te versturen.