Geboorteslinger

 

Hang de vlaggen maar uit! Wanneer jullie kleintje er dan eindelijk is, kunnen de slingers opgehangen worden.

De slinger is het geboortekaartje, bestaand uit 3 vlaggen met daarop alle gegevens. En nog makkelijker! Je kunt de slinger eenvoudig bestellen in onze shop. Wij passen de kleuren en de gegevens aan en zodra jullie kleintje er is, maken wij alles in orde.

 

Naast dat je alle kleuren en gegevens helemaal naar wens kunt laten aanpassen is het ook mogelijk het pakketje verder uit te breiden, met bijvoorbeeld een uitnodiging voor het kraamfeest en doopsuikers in de stijl van de slinger. De buisjes kunnen dan zelf gevuld worden met iets lekkers.


INHOUD PAKKET
- slinger van 3 vlaggen, formaat A6
- ± 1 meter touw per slinger
- bijpassende enveloppen


© Oh So Pretty Party