prijs overzicht geboortekaartjes


Omdat geen enkele bestelling van geboortekaartjes gelijk is, werken wij op offerte basis. Naar aanleiding van jullie wensen en budget werken we graag vrijblijvend een prijsopgave op maat voor jullie uit.

Voor een kosten indicatie werken we wel met start tarieven. Daarbij komen de kosten voor het drukwerk en andere materialen. Dit zijn de variabele kosten die gebaseerd zijn op de wensen hoe het pakketje er uit mag komen te zien.

Denk hierbij aan de druktechniek - formaat van de kaart - papier soort - de benodigde aantallen - bijkomende accessoires om het pakketje af te maken in stijl.


uniek ontwerp
geboortekaartje

Voor een heel nieuw ontwerp starten we vanuit jullie idee. Samen maken we het geboortekaartje wat jullie  verhaal vertelt. Voor een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Wij verzorgen de pakketjes na de geboorte zodat deze verzendklaar zijn.

vanaf 275,00


op maat gemaakt geboortekaartje

Wij zorgen er voor dat een bestaand ontwerp op maat wordt gemaakt. Alle gegevens worden aangepast naar jullie wensen zodat het geboortekaartje jullie kleintje op de juiste manier verwelkomt en maken de pakketjes verzendklaar. Hier rekenen wij een ontwerp & service tarief.

vanaf 175,00


In onze shop vind je geboortekaartjes direct uit onze collectie. Doordat de ontwerpen vast staan, worden hier geen ontwerp kosten in rekening gebracht. De kaartjes en andere toevoegingen aan het pakket (enveloppen - sluitzegels - doopstuiker stickers) ontvangen jullie thuis, zodat jullie zelf de pretty pakketjes kunnen samenstellen.

50 stuks vanaf 125,00

COLLECTIE
GEBOORTEKAARTJES


baby stationery


geboortekaartje laten ontwerpen  275 euro
bestaand ontwerp aanpassen  175 euro
2 versies jongen / meisje  + 25 euro
bijkomende kaarten / onderdelen  + 25 euro
papieren proefdruk*  gratis
verzending binnen NL  gratis

* alleen mogelijk na akkoord op offerte en in de eindfase van het ontwerp proces

bijkomende accessoires


sluitzegels (100 stuks) 30,25 euro
enveloppen vanaf 0,40
adreslabels in stijl 0,75
kaart wrapping vanaf 1,00
pocketfolds vanaf 1,00
enveloppen inlay vanaf 1,50
ontwerp persoonlijke postzegel gratis

bovengenoemde prijzen, zijn prijzen per stuk tenzij anders vermeld


Alle genoemde prijzen zijn inclusief een persoonlijk en uniek ontwerp - aanpassingen - verzendklaar aanleveren van de pakketten - 21% btw
exclusief drukwerk kosten en bijkomende materialen & accessoires