plus-two-wedding-stationery-trouwhuisstijl-trouwkaart-set.jpg

stappenplan

-

OH! I DO - THE COLLECTION

Het bestellen van kaarten uit de Oh! I Do collectie gaat snel in 4 eenvoudige stappen. We starten met een prijsopgave gebaseerd op jullie wensen. Wanneer deze akkoord is gaan werken we samen om de ontwerpen te personaliseren en eindigen we het produceren van de persoonlijke stationery set.

 

1. Prijsopgave aanvragen

Pick your favourite! Bekijk de vaste collectie en vindt de kaart die aansluit bij jullie grote dag. Kies vervolgens welke kaarten jullie nodig hebben om de gasten alles over de bruiloft te vertellen. Wij maken aan de hand van deze wensenlijst een prijsopgave op zodat jullie alle kosten op een rij hebben. Na akkoord gaan wij aan de slag met het ontwerp.

 

2. Aanleveren content

Na akkoord op de prijsopgave hebben we alle gegevens nodig die op de kaart(en) moeten komen. Namen, datum, locatie en tijd. Gegevens zijn aan te passen, tekst enkel wanneer dit in het ontwerp past.

3. Personaliseren ontwerp

Wanneer wij alle gegevens hebben ontvangen werken we samen met jullie de kaarten(set) verder uit. Dit duurt ongeveer 1-2 weken. We sturen de digitale proeven per mail en met jullie feedback maken we het ontwerp gereed voor productie.

4. Productie van de kaarten

Als de digitale proef is goed gekeurd, sturen we de kaarten door naar de drukker. Wij verzorgen het pakket zover mogelijk (in overleg) , zodat het enkel nog een kwestie is van frankeren en versturen!