poetic wedding invite

Voor Lenneke & Randy mochten wij de trouwkaart verzorgen. En Oh, wat was dat een leuke! Met eenvoud, handgeschreven en vintage als keywords kwamen we tot een poëtische en romantische uitnodiging.


Een terugkerend monogram van de initialen kan gebruikt worden als logo voor de bruiloft. Door dit terug te laten komen in al het papier- en drukwerk ontstaat zo jullie eigen trouw-huisstijl!

© Oh So Pretty Party

Bella Italia trouwhuisstijl

Voor deze Italiaanse bruiloft mochten wij het gehele stationery pakket verzorgen. De uitnodiging werd verstuurd in een verzendbox vol met andere kaartjes om uit te pakken door de genodigde gasten. De gasten kregen door meerdere mailings steeds meer informatie toegestuurd over dit onvergetelijke weekend. Achteraf kregen de gasten een bedank kaartje met een foto die deze dagen zal doen herinneren.

wedding-info-booklet
wrapping-wedding-stationery
wedding-info-custom-text
thank-card-kraft-photo-wedding.jpg
bella-italia-wedding-invite
wedding-invite-italia-stationery.jpg

pretty pictures door Vier de Liefde Fotografie
© Oh So Pretty Party

kraft trouwkaarten

Kiki & Dennis hadden een duidelijk thema voor hun bruiloft, kraft & naturel. De trouwkaart werd uitgebouwd met allerlei papierwaren om de stijl helemaal door te voeren, ook tijdens de grote dag. Labeltjes voor om de bedankjes, dansplaat kaartjes, menukaarten en als alternatief voor het gastenboek een kaart die de gasten in kunnen vullen.

 
wedding_invite_trouwkaart_kraft_naturel_07.jpg
wedding_invite_trouwkaart_kraft_naturel_08.jpg

© Oh So Pretty Party

we love peach

Chiquita en Leo trouwden op het terrein van Clubhuis Sparta. Deze locatie is voor hen en de meeste gasten een bekende plek en daarom hebben we gekozen de venue weer te geven op de insteek kaart die in de drieluik verscholen zit. Het geheel hebben als een cadeautje verpakt met peach elementen.

© Oh So Pretty Party

lovely lavendel wedding stationery

Lavendel was het kleurenthema voor de bruiloft van Nicoline & Dennis. Alles keerde terug in deze pastel kleur. Niet alleen in de trouwkaarten, maar ook de accesoires van de bruidegom en de dresscode voor de gasten.

lavender_wedding_invite_pastel_08.jpg

© Oh So Pretty Party