Trouwkaarten

THE PARTY STARTS WITH YOUR INVITE


Trouwkaarten ontworpen op maat of trouwkaarten uit onze Oh! I Do collectie, in beide gevallen ontvangen de gasten een cadeautje op de deurmat. De uitnodiging voor een dag om nooit te vergeten. Wij zetten graag de toon van jullie trouwdag met de trouwkaarten. Zodat de gasten weten wat ze kunnen verwachten en bovenal niets willen missen.

 

 

 
trouwkaarten op maat gemaakt

trouwkaarten op maat gemaakt

Ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal en dus een unieke trouwdag. Wanneer je de aankondiging van jullie bruiloft geheel wilt laten aansluiten op jullie persoonlijke verhaal is een op maat gemaakt pakket een goede optie. Hierbij starten we met een blanco vel en vullen we deze samen met jullie in tot het ontwerp voor jullie trouwkaart.

Oh! I Do - the collection

Oh! I Do - the collection

Oh! I Do is de vaste collectie trouwkaarten en stationery. De collectie bestaat uit verschillende sets, ontworpen om aan te sluiten bij jullie trouwdag. De kaarten uit de collectie zijn uit te breiden tot een complete trouwhuisstijl. Wij passen alle gegevens voor jullie aan en zorgen dat de pakketjes verzendklaar worden geleverd.

Van trouwkaart tot bedankje

 

Voor een speciale gelegenheid als het huwelijk ontwerpen wij alles wat je nodig hebt om er een feestje van te maken. Van save the date kaarten, de trouwkaarten tot aan de bedankkaarten en alle grafische styling elementen zoals de menukaarten, naamkaartjes, wenskaartjes en persoonlijke labels ter decoratie. Wij denken graag mee aan het stationery pakket om een persoonlijke trouwhuisstijl te ontwikkelen.

 


Get that party started!

 


Oh! I Do is de vaste collectie bestaand uit 5 verschillende designs. Je kiest gemakkelijk een kaart die aansluit bij de grote dag. Samen werken we de kaart verder uit - passen de content aan naar jullie gegevens en kiezen de gewenste kleuren. Wij zorgen voor de productie en dat de kaarten er uitzien als ware brievenbus cadeautjes. Jullie hoeven dan enkel de kaarten nog te posten.

De sets uit de vaste collectie zijn ontworpen als complete trouwhuisstijlen. Ook hier is het mogelijk jullie stempel te drukken op de trouwdag door al het papierwerk in stijl door te voeren. Naast de trouwkaarten kun je de pakketten uitbreiden met save the date kaarten, rsvp kaarten, tijdlijnen, bedankjes en andere grafische styling elementen zoals de menukaarten en plaatskaartjes.

Bekijk de collectie hieronder en klik voor het totale pakket op de foto