Moderne bruidsparen die de liefde op een stijlvolle wijze willen aankondigen en vieren.

Gewaagd, gedurfd en net even anders. Daarbij Helpen wij graag en ontwerpen wij trouwkaarten en bijkomende papierwaren op maat tot een complete wedding stationery.

 

 
 

op maat gemaakte trouwkaarten

Hierbij starten we vanuit jullie idee. Wij maken een design wat jullie verhaal vertelt en jullie persoonlijke stijl uitademt. Daarna laten we de kaarten produceren door drukkers die de standaard van kwaliteit hoog hebben. Waarna wij jullie wedding stationery met zorg, liefde en aandacht verwerken tot verzendklare brievenbus cadeautjes.

trouwkaarten uit de collectie

Hierbij starten we vanuit jullie idee. Wij maken een design wat jullie verhaal vertelt en jullie persoonlijke stijl uitademt. Daarna laten we de kaarten produceren door drukkers die de standaard van kwaliteit hoog hebben. Waarna wij jullie wedding stationery met zorg, liefde en aandacht verwerken tot verzendklare brievenbus cadeautjes.

 

the party starts with your invite

make a first impression with
your wedding stationery

 


 

prijs overzicht trouwkaarten


Omdat geen enkele bestelling van trouwkaarten gelijk is, werken wij op offerte basis. Naar aanleiding van jullie wensen en budget werken we graag vrijblijvend een prijsopgave op maat voor jullie uit.

Voor een kosten indicatie werken we wel met start tarieven. Daarbij komen de kosten voor het drukwerk en andere materialen. Dit zijn de variabele kosten die gebaseerd zijn op de wensen hoe het pakketje er uit mag komen te zien.

Denk hierbij aan de druktechniek - formaat van de kaart - papier soort - de benodigde aantallen - bijkomende accessoires om het pakketje af te maken in stijl.


op maat gemaakte
trouwkaarten

Voor een op maat gemaakt ontwerp worden ontwerpkosten gerekend. In samenwerking met jullie ontwerpen wij trouwkaarten die aansluiten bij jullie grote dag, trouwkaarten die jullie verhaal vertellen. Wij zullen de pakketjes verzendklaar afleveren.

vanaf 375,00


trouwkaart
uit de collectie

Hier rekenen wij een design & care tarief. Wij zorgen er voor dat het ontwerp wordt aangepast naar jullie wensen en gegevens zodat de trouwkaart helemaal bij jullie past. De pakketjes zullen wij af stylen en verzorgen zodat jullie de uitnodigingen zo snel mogelijk kunnen versturen.

vanaf 185,00


wedding stationery


trouwkaart laten ontwerpen  375 euro
bestaand ontwerp aanpassen  185 euro
tekstwissel  + 25 euro
bijkomende kaarten / onderdelen  + 25 euro
papieren proefdruk*  gratis
verzending binnen NL  gratis

* alleen mogelijk na akkoord op offerte en in eindfase van het ontwerp proces

bijkomende accessoires


sluitzegels (100 stuks) 25 euro
enveloppen vanaf 0,40
adreslabels in stijl 0,75
kaart wrapping vanaf 1,00
pocketfolds vanaf 1,00
enveloppen inlay vanaf 1,50
ontwerp persoonlijke postzegel gratis

bovengenoemde prijzen, zijn prijzen per stuk tenzij anders vermeld


Alle genoemde prijzen zijn inclusief een persoonlijk en uniek ontwerp - aanpassingen - verzendklaar aanleveren van de pakketten - 21% btw
exclusief drukwerk kosten en bijkomende materialen & accessoires

planning


week 1/2

- vul het offerte formulier in of mail ons met jullie wensen
- we bespreken de wensen en naar aanleiding daarvan maken we een vrijblijvende offerte op
- na akkoord op de offerte maken wij een planning voor het ontwerp proces


week 2/4

- met jullie wensen en ideeën maken we de eerste schetsen en sturen deze per mail door
- we ontvangen de feedback en aanpassingen van jullie per mail
- controleer de digitale schetsen (alle versies) goed op juistheid van de gegevens en spelling
- we perfectioneren het ontwerp tot deze helemaal naar wens is


week 5/6

- wanneer het ontwerp is goed gekeurd, vragen wij een proefdruk aan
- jullie ontvangen na ongeveer 5 werkdagen het persoonlijke proefpakketje thuis om deze te bekijken, het papier te voelen, kleuren bekijken en de laatste check van spelling en gegevens.
- wij ontvangen eventuele laatste kleine aanpassingen van jullie, waarna jullie deze alleen nog digitaal ontvangen
- jullie leveren eventueel het adressenbestand aan


week 7/8

- wij ontvangen het pakket van de drukker
- wij controleren het drukwerk en maken de pakketjes verzendklaar
- binnen 5 werkdagen (tenzij anders vermeld) ontvangen jullie de track & trace code van het pakket per mail zodra het pakket gepost is
- factuur wordt per mail verstuurd en het resterende bedrag wordt door jullie betaald

 

FAQ trouwkaarten

 

+ Wat kost het om een trouwkaart op maat te laten ontwerpen?

We werken met een start tarief van 375,00 inclusief btw. Hierbij komen de drukwerk kosten en overige materialen. Deze berekenen wij aan de hand van jullie wensen.

Drukwerk verschilt in techniek (digitaal / offset / letterpers / goudfolie) en natuurlijk het formaat en het soort papier. Daarom kunnen wij deze kosten niet op voorhand bepalen.

+ We hebben een budget voor de trouwkaarten. Kunnen jullie daar binnen werken?

Wanneer jullie een budget in gedachten hebben, deel deze dan zeker met ons. Met dit budget kunnen wij al een inschatting maken wat mogelijk is en sneller tot een realistische offerte komen die bij jullie wensen en budget past.

+ Hoe ver van te voren moet ik contact op nemen voor een op maat gemaakt trouwkaart of complete wedding stationery?

Voor een op maat gemaakt ontwerp rekenen wij minimaal 2 maanden. Houdt er rekening mee dat de uitnodigingen eerder verstuurd worden. Meestal 8 weken voor de bruiloft. Wij rekenen altijd terug vanaf deze datum om zo te bepalen wanneer we moeten starten om alle uitnodigingen tijdig te kunnen versturen.

+ Kan ik trouwkaarten met spoed aanvragen?

Neem voor een spoedaanvraag altijd contact met ons op. Wij zullen bekijken wat er mogelijk is in de agenda en wat de uitwerkingsmogelijkheden zijn binnen de tijd die er nog is. Houdt wel rekening met eventuele spoedkosten die in rekening kunnen worden gebracht.

+ Wat is de levertijd?

Wij streven voor een levertijd binnen 5 werkdagen. Bij ons duurt dit langer omdat we de pakketjes altijd verzendklaar afleveren en dit geen DIY pakket is.

Hebben jullie gekozen voor letterpers of goudfolie in het ontwerp? Houdt dan rekening met een dubbele levertijd, vanwege het bewerkelijke ambachtsproces bij deze druktechnieken.

+ Is het mogelijk een bestaand ontwerp die we op jullie site hebben gezien aan te passen?

Ja zeker! De ontwerpen die op onze site staan kunnen we aanpassen naar jullie gegevens. De kleuren kunnen we aanpassen. Geef andere ideeën aan op het aanvraag formulier en wij kunnen bekijken wat er mogelijk is binnen het ontwerp.

+ Waarom betaal ik ook een start tarief wanneer ik kies voor een bestaand ontwerp?

Het start tarief rekenen wij voor de aanpassingen aan het ontwerp. Wij gaan zorgvuldig te werk om de trouwkaarten te personaliseren zodat deze aansluit bij jullie wensen en voorkeuren.

Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat de pakketjes verzendklaar worden aangeleverd. En er in deze drukke periode tijd is voor alle andere voorbereidingen.

+ Ik heb een leuk voorbeeld gezien op internet, kunnen jullie dit maken?

Wij maken geen ontwerpen na van andere ontwerpers. Heb je leuke voorbeelden gezien of een heel Pinterest bord gevuld met allerlei ideeën? Deel deze dan vooral met ons en benoem wat je zo leuk vindt aan de voorbeelden. Dit geeft ons wel heel veel inspiratie voor een uniek ontwerp.

+ Kan ik een papieren proef ontvangen?

Een persoonlijke proefdruk ontvang je na akkoord op de offerte en wanneer we de schetsen (deze ontvangen jullie telkens digitaal) al grotendeels hebben uitgewerkt. Wil je op voorhand een sample ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we welke kaartjes uit ons archief aansluiten bij jullie wensen.

+ Kan ik de open bestanden ontvangen? En de lettertypes?

Om onze ontwerpen zo goed mogelijk te beschermen geven wij niet de open werk bestanden. En ook geen lettertypes. Wanneer je elementen terug wilt laten komen op producten van een andere leverancier, kunnen we wel elementen aanleveren in de juiste bestandsformaten zodat ook de decoratie die niet van papier is, in stijl is van jullie stationery.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar hello@ohsoprettyparty.com